Qui som?

 

Neteges Lleó, és una empresa de neteja integral de referència a la Costa Brava i Girona, que ofereix als seus clients tant professionals com particulars, una atenció i serveis de neteja basats en la confiança, la feina ben feta i el compromís amb les persones i el medi ambient.

La dilatada experiència de Neteges Lleó, dels seus empleats, així com, la nostra manera de fer i la satisfacció continuada dels nostres clients, són la millor garantia per a poder oferir un treball excel.lent, fet dia a dia amb il.lusió i professionalitat, amb l’objectiu de gaudir tots d’una vida més neta.

Neteges Lleó: Compromesos amb una vida més neta.

Aquest és el nostre ferm compromís amb els clients, amb el nostre personal, amb la societat i amb el medi ambient.

Neteges Lleó és una empresa de neteges integrals, fonamentada en un extrem compromís amb la qualitat dels serveis que oferim als nostres clients, amb una manera de fer professional, i sempre amb un tracte amable, personalitzat i confiable.

El nostre equip humà està format per persones molt experimentades, honestes i vinculades al territori, capacitades professionalment i en formació constant, serioses i responsables. L’equip humà està organitzat i estructurat de manera que sigui disponible i flexible, per garantir el servei d’una manera continuada.

Disposem d’un alt nivell de supervisió de les persones i els treballs, a més d’un acompanyament i d’una comunicació permanent, àgil i fluida entre els nostres clients, els nostres equips i l’empresa, per garantir que tot s’esdevé de manera excel.lent des del inici al final de cada feina.

A Neteges Lleó apliquem els procediments tècnics més adients i eficients, emprem les tecnologies i els equips de treball més avançats, i utilitzem els productes i subministres de neteja més eficaços i a la vegada, respectuosos amb el medi ambient.

És la nostra manera d’assegurar que la qualitat dels treballs i serveis de Neteges Lleó i la satisfacció dels nostres clients, estigui molt per sobre de la mitjana del sector.